zaterdag 11 oktober 2008

Grootformaat prints

In het kader van de kunsthappening ARTopia (vanaf volgend weekend) werd mij gevraagd drie portretten te maken op voor een print op groot formaat. Gisteren waren ze klaar en ik ben tevreden met het resultaat. De nuances in de grijswaarden, het sterke contrast is er, net zoals dat de bedoeling was. De foto's werden hoofdzakelijk in Abode Photoshop Lightroom 2 bewerkt, voor sommige bewerkingen had ik Adobe Photoshop CS3 nodig. Voor de prints en afwerking (met glanzende coating voor het hoogste contrast en gekleefd op een PVC plaat van 10 mm) zorgde Francis van Complot.


ARTopia is een kunstroute die van zondag 19 oktober tot en met dinsdag 11 november loopt door het Dienstencentrum GID(t)S. Naast diverse kunstenaars verlenen ook bewoners en leerlingen van het Dominiek Savio Instituut van in Hooglede-Gits (W.Vl.) hieraan hun medewerking.Ik stond ook in voor het ontwerp van de affiche en de flyer van ARTopia, die kan je hier zien:
flyer

2 opmerkingen:

Harry de Rooij zei

Lijkt me spannend en enerverend, zoiets te mogen maken. Zo te zien goed gelukt.

Anoniem zei

Mooie portretten alvast. Lijkt me altijd spannend de eerste keer dat je dergelijke print aan je goedkeurende blik onderwerpt.