zondag 12 december 2010

Mega Mindy

Vandaag zag ik hoe, voor een vroege zondagmorgen -het was amper 10 uur-, er veel volk toestroomde aan het Kinepolis complex in Oostende. Ondertussen merkte ik dat, wat verderop, zich twee limo's verdekt opgesteld hadden en er zich ondertussen een bende fotografen en cameramensen begon te vormen aan de ingang van de bioscoop. Er was duidelijk iets gaande!
Vlug mijn fototoestel rond de nek gehangen en mij tussen de persmeute gemengd. In aanwezigheid van de cast en bekend volk vond er de 'wereldpremière' plaats van de tweede Mega Mindy bioscoopfilm! Op de foto's hieronder, naast Mega Mindy (Free Souffriau) zelf, o.a. Louis Talpe, Anton Cogen (de commissaris met chihuahua Brutus) en Urbanus, die deel uitmaken van de cast.
Op deze 'wereldpremière' ook bekend volk met hun kroost: van Véronique De Kock, over Jan Verheyen tot Wendy Van Wanten, e.a.. De film 'Mega Mindy en het Zwarte Kristal' wordt ongetwijfeld een hit in deze eindejaarsperiode.
Al vroeg uit de veren en volledig opgekleed voor een 'wereldpremière'.
Op uitkijk.
BV.
BV's.
BV met zoon.
Er stond deze morgen een strakke wind: even de paarse loper op zijn plaats houden.
De commissaris (Anton Cogen) met Brutus.
De 'one and only' Mega Mindy.
Er stond deze morgen een strakke wind: even het kapsel op zijn plaats houden.
Ik was daar niet alleen.
Zelf ben ik de film niet gaan zien. Het ging mij om de foto's.

4 opmerkingen:

Giara zei

Leuke reportage!

Martine zei

Brutus vind ik nog de leukste van allemaal!

AmaZony zei

Super reportage ! Zo te zien was je daar zeker niet alleen, maar heb je toch je mannetje gestaan tussen al dat persgeweld ! De film of tv-afleveringen heb ik nooit gezien maar haar liedjes kan ik wel meezingen ! Enne.... ik heb zelfs zo'n MM-pakje! haha ooit gekocht ter gelegenheid van een schoolparty, waar ik moest serveren. Ik kwam als MM handen tekort, alle kindjes (én papas) wilden hun bestelling perse aan mij doorgeven. Sommige kindjes kwamen zelfs een handtekening vragen ! Jouw reportage roept mooie herinneringen op ! Maar bovenal heb je dit knap in beeld gebracht !
Groetje, AmaZony

yizucrap zei

Thanks for posting, I like this blog!

cialis online