zondag 30 augustus 2015

Street life award

Mijn werk werd dit weekend op Instagram bekroond met de "Streef life award".

Tegenwoordig ben ik meer actief op Instagram en Flickr dan op deze blog. Een klassieke fotoblog, zoals ik die in 2008 opstartte -toen nog een hippe vorm van communicatie- lijkt vandaag onder die vorm grotendeels voorbijgestreefd.
Via Flickr en vooral Instagram bereiken foto's in "no time" een wereldwijd publiek. Instagram kan perfect als showcase gebruikt worden voor je beste foto's. Een bijkomend pluspunt is de ontdekking en contacten met gelijkgestemde groepen en fotografen.
Instagram (en uiteraard ook Flickr) zijn perfect te volgen op een gewone PC, waar je een mooi overzicht krijgt: bekijk het eens hier.
Naast Flickr en Instagram gebruik ik Pinterest, waar ik links op verzamel naar interessante artikels, foto's, boeken, video's, e.d.

De combinatie van Flickr en Instagram voor de publicatie van foto's en Pinterest als soort van archivering lijkt mij een interessante, hedendaagse, manier van werken.
Het sluit echter voorlopig niet uit dat ik hier op de fotoblog blijf publiceren.


zaterdag 29 augustus 2015

Bruges street photography


Brugge, Bruges (B), 28/8/2015.

zondag 23 augustus 2015

dinsdag 4 augustus 2015

De plek

De plek is: Museum Dhondt-D'Haenens in Sint-Martens-Latem. Momenteel loopt er Picture-x een tentoonstelling van een selectie kunstwerken uit de Proximus Art collectie. Daarbij is heel wat fotografie van o.a. Andreas Gursky, Thomas Ruff, Saul Leiter, Stephen Shore, Matin Parr, toch klinkende namen waarvan je het werk niet op één plaats kan zien. Daar kan het wel, tot 4 oktober a.s.