vrijdag 24 oktober 2014

dinsdag 21 oktober 2014

Breda Photo (2): Chassé XXL

In het Chassépark staan de XXL fotoreeksen. Op de foto's werk van Photographer Hal, An-Sofie Kesteleyn, Andrew Bush, Gert Verbelen, Simon Roberts, Delphine Schacher, Alexander Gronsky.
De complete reeks van mijn foto's van Breda Photo zie je op Flickr.

zondag 19 oktober 2014

Breda Photo (1): Belcrum BeachBreda is een fijne stad, maar ter gelegenheid van het tweejaarlijkse fotofestival "Breda Photo" is het er nog heerlijker kuieren.
Een leuke ontdekking, aan de stadsrand, was "Belcrum Beach", het stadsstrand, een belangrijke locatie van het festival. Zeker op de warmste nazomerdag sinds lang, 18 oktober. Daar staan werken van Wayne Lawrence en An-Sofie Kesteleyn.
Breda Photo is nog te bezoek tot volgend weekend, 26 oktober.
De complete reeks van mijn foto's over Breda Photo zie je op Flickr.

zondag 12 oktober 2014

Link: TheAppWhisperer

In 'Link' vestig ik de aandacht op een website over fotografie die mij opviel en waarvan ik de link graag deel, al dan niet geïllustreerd met een foto van eigen werk.   

TheAppWhisperer is voor liefhebbers van iphone-fotografie en aanverwante toestanden.

De bijhorende foto nam ik in 2011 langs de kade van de Seine in Parijs.zondag 5 oktober 2014

Indian Summer (2)

Gisteren was het de dag waarop de 'Indian Summer' zowat ten einde liep. 'Officieel' althans, zo lieten de weermannen en -vrouwen het ons de afgelopen dagen geloven. Een dag waarvan de medemensen gretig van profiteerden.
Zelf was ik gisteren in Scheveningen, de Nederlandse tegenpool van het Engelse Brighton. Hier, aan de spuuglelijke pier, betrapte ik een aantal jonge meisjes bij het nemen, bewonderen en bespreken van hun selfie.
Zelf kom ik er niet uit of ik deze scène in kleur of zwartwit moet weergeven.


donderdag 2 oktober 2014

Indian Summer (1)


Zondag 28 september, volop 'Indian Summer', ook in de Baai van de Somme.
Zee en badgasten stralen een rust uit die je alleen in deze tijd van het jaar overvalt. Het besef dat deze taferelen vele maanden niet meer te beleven zullen zijn, heeft daar wellicht iets meer te maken.