dinsdag 30 september 2014

Bird watchingVogels spotten in 'Le Hourdel', baai van de Somme (F), 28 september 2014. Ik vond de setting met de vogelspotters minstens zo interessant als de vogels zelf: het koppel met de witte shirts tegenover de mannen met hun verrekijkers op de zandbank, de positie en het rode hoofddeksel van het meisje, het koppel met de hond, die de vogels deed opschrikken maar op het moment dat ik de foto nam deed alsof hij van niets wist.

maandag 29 september 2014

La Picardie profondePicardie (F), 27 september 2014.

zondag 21 september 2014

Before the stormOostend (B), North Sea shore.

dinsdag 16 september 2014

zaterdag 13 september 2014

Barrio Cantina

'Barrio Cantina', dit weekend in Gent, in de Zebrastraat, is een kleurrijk (en lekker) 'food truck' festival. Een dankbaar onderwerp om nog eens het fototoestel boven te halen en een blogberichtje te lanceren.
In steden als New York, Bangkok, Londen, Berlijn en Amsterdam bestaat zoiets al langer: een gezellig marktplaats waar je aan een mooi opgesmukte 'food trucks' van een waaier van ‘street food’ kunt genieten. Daarnaast is er muziek, een bar met zithoeken en randanimatie.
Deze eerste editie van ‘Barrio Cantina’ is een organisatie van 'Polé Polé'. Van 19 tot 21 september strijkt dit festival neer aan de Scheldekaaien in Antwerpen. Meer over dit evenement: hier.