zaterdag 24 december 2011

Feestdis

Het is weer zover, "Vlaanderen" zet zich vanavond bij aan de familiale feestdis. Vrolijk Kerstfeest!

Een warm Vlaams huistafereel.

donderdag 8 december 2011

2011 Revisited (2)

Een tweeluik: "Ambiance du bord de mer"
 

woensdag 7 december 2011

2011 Revisited (1)

In december maak ik tijd om een laatste keer orde te scheppen in mijn Lightroom Libary. Om mijn foto's van het afgelopen jaar finaal te kunnen klasseren en straks weer met een propere lei te beginnen. Dat nazicht houdt o.a. in dat niet weerhouden foto's naar de prullenmand worden verwezen, dat de foto's zoveel mogelijk voorzien zijn van passende tags, dat ze in collecties werden ondergebracht, dat in de Developmodule bewerkte foto's werden geëxporteerd, een aantal albums op de Ipad werden overgezet en er back-ups werden gemaakt. Daarbij bots je altijd op enkele foto's waarvan je vindt dat ze, om één of andere reden, toch nog een publicatie op deze blog verdienen. Ik plaats ze onder de noemer "2011 Revisited" en zet er alvast een (1) achter, want misschien volgen er nog in de komende dagen, wie weet. Nu kan het nog: terugblikken naar het jaar dat straks voorbij is.

zondag 4 december 2011

Kevin wint

Kevin Pauwels uit Kalmthout behaalt vandaag de overwinning in de Wereldbekercross in Igorre (Spanje). Hij versterkt hiermee zijn leiderspositie in de WB-tussenstand.
Zijn supporters, op de foto's enkele specimen daarvan, gefotografeerd op het Wereldkampioenschap in Sankt Wendel (D), januari 2011.

Meer foto's over het WK Cyclocross in Sankt Wendel (D) hier.