maandag 30 juni 2008

Toby

Gisteren poseerden twee vriendinnen met hun hondje. Het hondje heet Toby. Helaas vergat ik te vragen wie van de twee het baasje van Toby is en wat de naam van de meisjes is.

donderdag 26 juni 2008

Fluojasjes

Een visser aan de vaart in Wilsele bij Leuven. Vissers zijn doorgaans goed georganiseerde mensen. Dat merk je ook aan de fluojasjes die de rugleuning van de voorzetels draperen, sinds deze jasjes verplicht geworden zijn in de auto. Dat is ook praktisch: ze beschermen de zetelbekleding, die nu ook nog minder snel vuil wordt.


maandag 23 juni 2008

Sitting in the rain

Gisteren, Vinay, nabij Epernay (F).

donderdag 19 juni 2008

Straatfotografie

In een post (11 juni) op de blog van Karina staat een link naar een site (met mooie voorbeelden) over dit gegeven: In-Public. Een interessant element in deze discipline is de, vaak subtiele, interactie tussen diverse elementen in de foto, tussen personen, vormen, kleuren,... Die ontdekken en in een uitgebalanceerd beeld kunnen vastleggen is het plezier dat men heeft aan "straatfotografie". Hieronder een beeld genomen op de "Kent County Show" in 2006.

zondag 15 juni 2008

Close to you

Uit de frisgroene capsule linksboven ontvouwde zich, in het ochtendgloren, deze roze klaproos. Het lijkt alsof ze "haar" bloem (nog) niet kan loslaten en van haar pracht wil nagenieten. De gang van zaken, zoals de natuur dat voorziet, zal daar echter snel voor zorgen. Dat is niet tegen te houden.

maandag 9 juni 2008

Liberty for sale


Was je al lang op zoek naar het Vrijheidsstandbeeld voor je voortuin? Deze kleurrijke versie is te koop bij "De Batjeshoek" langs de N32 in Lichtervelde. Dankzij de lage dollar, wellicht voor een prikje.

zaterdag 7 juni 2008

Vaderdag

Zondag 8 juni is het vaderdag. Deze foto's zijn van mijn vader. Het orgel is een ongelooflijk fantastisch instrument. Uit het orgel hemelse klanken voortbrengen dat kan mijn vader. Dat kan ik niet. Gelukkig kan ik het vastelleggen in een foto. Voor altijd.
vrijdag 6 juni 2008

Het huis van God

Oostakker, parochiekerk Sint-Amandus, vandaag.